Fragmenten

Wat het weekend bracht (19)

In Wat het weekend bracht wordt hier af en toe iets gedeeld rond datgene wat ons zoal bezighoudt. Op die manier leren jullie alvast de persoon achter deze blog (en haar omgeving) een beetje beter kennen. Waarin liggen m’n interesses? Wat vind ik belangrijk? Wat valt me zoal op als ik om me heen kijk? Het komt hier af en toe aan bod. Te beginnen met vrijdag.

Vrijdag

Geplande werken voor de aanleg van een glasvezelkabel zorgden ervoor dat er tijdelijk parkeerverbod was in onze straat. Gelukkig was dat op vrijdag alweer van de baan en kon het gewone leven opnieuw z’n gang gaan. Echt, die mannen hebben stevig doorgewerkt. Puik en proper werk! ⇓ Gelukkig ook voor de ophaalronde op vrijdag zodat de ophaaldienst niet werd belemmerd door een hindernissenparcours van opgebroken voetpaden. De zon was in elk geval al van ’s morgens van de partij 🙂

huisvuilophaling

Er dienden ook nog wat materialen gehaald te worden voor een aantal schoolopdrachten van de dochter. Zo gezegd, zo gedaan en voor ik het goed en wel besefte was die voormiddag daarmee ook alweer voorbij. Op vrijdag namiddag heb ik dan eindelijk nog eens kunnen afspreken met een van de vriendinnen. Ons afspraakje werd met name al enkele malen uitgesteld, er kwam telkens iets tussen. Het werd een hele gezellige namiddag.

Zaterdag

Op zaterdag werden alle mama’s in de watten gelegd en wel op de #Libellemamaverwendag. Ik was alleszins ook deze keer weer benieuwd naar de – gratis – inhoud van deze ⇓ goodiebag die ik alweer een tijdje geleden had gereserveerd. Niet op de foto: de verschillende kortingsbonnen die erbij zaten.

Bij de deelnemende zaken werden er die dag zelf mooie Libelle kortingen gegeven, zelfs in horeca zaken. Een echte verwennerij! Wel fijn, dat er ook horeca zaken zijn die tafeltjes voor een persoon voorzien. En altijd aangenaam als men dan spontaan wordt aangesproken door de andere gasten van de naburige tafeltjes 🙂

Libelle mama verwendag
Zondag

Voor een privé uitverkoop in kleding had ik in m’n mailbox een uitnodiging gekregen. Dat kwam goed uit want naar een mooie zomerbroek was ik nu toch wel dringend op zoek… Ik had wel al een idee (qua kleur/model/soort stof) en met welke kledingstukken ik dat zou kunnen combineren, dankzij m’n kleurenkaarten ⇓ .

Ook mijn capsule wardrobe is – en blijft – hierin een grote hulp. Broeken passen en ik, het is echter géén sinecure (vaak te lang, te smal…). Uiteindelijk na veelvuldig passen toch een broek naar m’n goesting gevonden. Al zullen de volgende dagen vooral rokjes/kleedjes de hoofdtoon blijven voeren als we de weersvoorspellingen mogen geloven.

Zo, dat was het alweer en alvast een tweede zonnig weekend dat we hebben gekregen deze lente. Klaar voor een nieuwe spannende week!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Advertenties

12 gedachten over “Wat het weekend bracht (19)

 1. Zo’n fijn weekend is ideaal om de batterijen weer even op te laden. Het mooie weer helpt daar uiteraard ook bij. Ik ben echt zo blij dat ik niet meer op zoek moet gaan naar broeken. Dat was vroeger steeds zo’n opdracht en ik kwam iedere keer ongelukkig thuis. Had je me enkele jaren geleden verteld dat ik ooit alleen maar kleedjes en rokjes zou dragen dan had ik het waarschijnlijk niet geloofd maar ondertussen kan ik het me niet meer anders voorstellen.

  Like

  1. Dat klopt helemaal, Liesbet. Door me daarmee te voeden, wordt alles in een ander perspectief geplaatst. Dank je om in (h)erkenning te komen lezen.
   Wat fijn voor jou dat je een oplossing hebt gevonden voor het broekenprobleem. Ik snap jou helemaal, al draag ik in feite wel graag broeken. Vooral omdat er toch een aantal mooie bloesjes zijn die er goed bij passen die ik niet wil wegdoen. Bij warmere temperaturen draag ik dan wel graag rokjes en kleedjes (die laatste vooral 😉 ).

   Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.