Op de agenda

Avondschool volgen en gedurende het jaar een aantal opdrachten voltooien, dat vergt wat organisatie.

Naast de klassikale uitstappen (zie verder) wordt er ook verwacht, dat we zelfstandig een aantal foto-opdrachten uitwerken.

Eén van die opdrachten is het eindwerk. Intussen heb ik besloten dat ik voor het thema Bruggen en brugjes ga. Een thema dat zich goed leent voor de verschillende aspecten die er gedurende die lessen aan de avondschool (volwassenenonderwijs) werden belicht.

Om voor mezelf het overzicht te bewaren, lijst ik hier even op, aan welke plaatsen ik zoal denk om deze opdracht uit te voeren. Sommige plaatsen bezocht ik al eerder dus er zijn wel wat mogelijkheden.

Benieuwd? Even doorkliken naar onderstaande links. Dan zie je de foto’s (mèt Bruggen en brugjes) die er – toen – werden genomen. Sommige van die beelden, komen echter niet in aanmerking voor dat eindwerk. Het moet immers gaan om nieuw aangeleverd beeldmateriaal sinds de bekendmaking van die eindopdracht.

Ik weet dus wat gedaan het komende semester! We schrijven januari 2023.


Stadspark Lier
Stadspark Zele
Stadspark Aalst
Parkbrug – Antwerpen
Donkmeer – Overmere
Stadspark Dendermonde
Hof ter Saksen – Beveren
Sport Vlaanderen – Hofstade
Kasteel Cortewalle – Beveren
Dendermonde – Zwijvekebrug (*)
Kasteeldomein – Groot-Bijgaarden

(*) Foto’s intussen genomen, die in aanmerking komen voor het eindwerk.

Het werd al even vermeld. Ook klassikale uitstappen staan op het programma. Telkens heel leerrijk, vind ik. Hierna een overzicht van die uitstappen.

Baasrode – Scheepvaartmuseum
Antwerpen – Centraal Station
Het licht zien – in de Roosenberg Abdij

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~