Fragmenten·Ontdek je plekje

Kerst sfeerbeelden (#1)

Nu Koning Winter in ons landje is, wordt het tijd voor wat beelden uit de kerstsfeer. Hierna een kleine selectie van mijn uitstapje naar Leuven. Fonske mocht als eerste op de foto.

Telkens wanneer ik herten tegenkom, sta ik daar net iets langer bij stil. De patroonheilige van m’n geboortedorp (Sint Hubertus) zit daar ongetwijfeld voor iets tussen.

Op ‘De Bond’ (Leuven, Bondgenotenlaan) vallen meteen ook deze K-dolls op. Een project dat uit de grond werd gestampt om kinderen in- en rond Leuven te steunen.

M’n dag was helemààl goed toen ik ook daar, in Leuven, de Ginkgo Biloba opnieuw tegenkwam. Je herinnert je mogelijk m’n vorige uitstappen, waarin deze boom ook zo onverwachts opdook (zie hier en daar).

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

13 gedachten over “Kerst sfeerbeelden (#1)

  1. Werkelijk indrukwekkende beelden van het mooi verlichte stadhuis ! Dat de ginko nog in het blad stond, verwondert me. Hier vlakbij staat er ook een en daar ligt enkel een knalgeel tapijt van afgevallen blad rondom de stam (ook heel mooi trouwens).

    Geliked door 1 persoon

    1. Telkens wanneer ik er kom, is het gewoonlijk tijdens deze kerstperiode. Die verlichting zorgt voor eens zoveel sfeer, inderdaad mooi daar. Fijn weekend.

      Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.