Fragmenten

5 jaar bloggen

Intussen is het alweer 5 jaar geleden (sinds oktober 2015) dat deze blog werd opgestart. Ik had het bijna aan me voorbij laten gaan. Nooit gedacht dat ik dit zou schrijven hier, op deze zelfde plek.

5 Jaar bloggen…wat vliegt de tijd.

Tijd die me zoveel moois heeft gebracht, dankzij jullie, trouwe lezers.

BEDANKT!

Als ik terugdenk aan hoe het hier ooit is begonnen, is er in tussentijd toch wel één en ander veranderd.

Niet alleen ben ik als mens veranderd. Ook de manier waarop ik hier kom bloggen, onderging een hele metamorfose. Zo durf ik al eens vaker uit m’n eigen comfortzone te treden, m’n ongezouten mening te uiten, jullie hulp hier komen vragen. Ik heb ook veel bijgeleerd, over mezelf maar ook over anderen… 

Er zijn momenten geweest, dat ik heb getwijfeld om ermee door te gaan, om diverse redenen die ik misschien nog wel eens uit de doeken kom doen. Toch blijf ik gemotiveerd verder doen en zijn er meer redenen om er wèl mee door te gaan. Niet in het minste dankzij jullie hier, m’n trouwe- en intussen ook nieuwe lezers (welkom!).

WELKOM!

welcome

Jullie sporen me aan, motiveren me, inspireren me. Al volgt er na een blogbericht hier, niet altijd een reactie, een vind-ik-leuk of één of ander teken van leven, ik weet dat je er bent, ergens daarbuiten. Intussen zijn jullie al met zo’n 150 volgers.  Ik ben dan ook benieuwd.

Benieuwd om wie jullie nu allemaal zijn. En daarom wil ik jullie iets vragen:

Stel je even kort voor, wil je? Hoe heb je deze blog leren kennen? Wat spreekt jou zoal aan op deze blog? Zijn er thema’s waarvoor je hier graag terugkomt of omgekeerd, die maken dat je net wegblijft hier?

Er zijn al heel wat mooie herinneringen opgebouwd dankzij het bloggen. Ik heb enkele van jullie  al eens IRL (In Real Life) mogen ontmoeten, enkele zelfs al meer dan één keer.  Ik werd geheel onverwacht in de bloemetjes gezet, ondermeer door deze Sunshine Blogger Award. Het geluk viel me te beurt toen bleek, dat ik bij een aantal give-aways op andere blogs de gelukkige winnaar was van deze ⇓ leuke pakketjes.

Omgekeerd ook: heb zelf mensen mogen blij maken door eigen give-aways (lees over hun blijdschap hier, daar en ook ginds). Kwam in het blogger vriendenboek op deze blog en zowel Evi als Sandra deelden hun enthousiasme naar aanleiding van zo’n blogdate (handig toch: zo’n zoekfunctie op een blog – zie ook m’n blogtips overigens 😉 ) Al draait het uiteraard niet altijd om geven en nemen.

De mensen bij wie ik me goed voel, zijn zij die me aanvaarden om wie ik ben, zonder meer. En dat zijn vooral jullie, bij wie ik graag langskom en die hier graag een bezoekje terug brengen. Het is heerlijk vertoeven bij jullie, bedankt!  Ik hoop dat er nog vele bezoekjes zullen volgen in de twee richtingen nu en hopelijk nog vele jaren hierna. Intussen alvast ‘proost‘ op deze vijf jaar bloggen en tot…

PROOST!

champagne

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Eerdere verjaardagsedities:

1 jaar bloggen (2016)
2 jaar bloggen (2017)

Wat ik heb geleerd door te bloggen (2019)

 

BRON foto’s: pixabay/eigen beeldmateriaal

18 gedachten over “5 jaar bloggen

 1. Proficiat met je vijfde blogverjaardag Hilde. Ik denk dat ik op jouw blog terecht ben gekomen via een reactie op Fieke haar blog. Jouw MOOImenten zijn ongetwijfeld één van mijn favorieten op jouw blog. Zowel de naam als het telkens opnieuw merken dat je heel wat mooie moment hebt mogen beleven. Ik vond het heel fijn om je ook offline te kunnen ontmoeten en een tijdje brieven met je uit te wisselen. Als je daar ooit terug meer tijd voor hebt mag je het me zeker laten weten. Ik vind het eigenlijk wel jammer dat het Blogger Vriendenboek is stilgevallen want het was leuk om andere bloggers op die manier wat beter te leren kennen.

  Like

  1. Dank je wel. Fijn om dat te mogen vernemen. Op vijf jaar tijd is er/ben ik heel wat veranderd zoals je hier kon lezen. Die moOimenten vallen hier duidelijk bij velen in de smaak. Het helpt in zovele opzichten en duidelijk niet alleen voor mij ;-).

   Geliked door 1 persoon

  1. Hartelijk dank zowel voor de felicitaties als om er te zijn, telkens weer. Naarmate men ouder wordt, verandert er veel in onze levens. Ik begrijp het volledig. Ook daar nog een fijne avond.

   Geliked door 1 persoon

 2. Gelukkige blogverjaardag! Hopelijk mogen er nog vele jaren volgen!
  Ik heb eigenlijk geen idee meer hoe ik hier terecht ben gekomen, maar ik vind het hier leuk. Je schrijft over echte dingen, doet je niet anders voor dan je bent, hebt het hart op de juiste plaats en ik herken me in veel dingen die je schrijft. De gezamenlijke liefde voor boeken en bullet journalen is een extra plus :-).

  Like

  1. Dank je…dank je wel. Dat hoop ik van harte ook dat er nog vele blogjaren mogen volgen. Het is altijd fijn om zulke reacties te krijgen. Ik zal me inderdaad niet anders voordoen dan diegene die ik echt ten gronde ben (ook niet op andere blogs). Die herkenning brengt mensen zeker wel bij elkaar net zoals gezamenlijke interesses 😊.

   Geliked door 1 persoon

 3. Dikke proficiat met je blogverjaardag! Doe zo voort, zou ik zeggen 😉

  Hoe ik hier terecht kwam weet ik zo niet meer. Waarschijnlijk via-via een andere blog, zoals het zo vaak gaat op het internet. Maar ik blijf komen, omdat ik hou van je schrijfstijl en me vaak ook wel herken of bevestiging krijg in wat je schrijft. De ‘ach, ik ben toch niet de enige die dit denk’ momenten 🙂

  Geliked door 1 persoon

  1. Dag Charlotte. Wat heerlijk om jou hier opnieuw tegen te komen. Dank je voor deze felicitaties, mooie compliment ivm m’n schrijfstijl, aanmoediging, herkenning…. Ben intussen ook eens gaan piepen op jouw blog en inderdaad: hebben heel wat gemeen. Zo fijn!

   Geliked door 2 people

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.