Fragmenten

moOImenten (februari -> april 2019)

Deze rubriek kwam om diverse redenen even niet aan bod. Vandaag kom ik opnieuw met plezier de moOImenten van de afgelopen maanden delen. Lees: de #kleineblijmakers van februari t.e.m. april.

Deze moOImenten ofte de mooiste momenten wanneer het besef van geluk ontstaat. Geluk as in geluk hebben, gelukkig zijn of zomaar het geluk dat op je pad komt.

Dankbaar om…

♥ Verontrustend nieuws dat uiteindelijk nog een goede afloop mag kennen.
♥ Collega’s die me blijven steunen tijdens m’n opleidingsparcours.
♥ Een operatie en m’n opleiding die hierdoor gelukkig in beperkte mate in het gedrang komt. Langzaam maar zeker  kunnen herstellen.

Fier op…

♥ De dochter-hogeschoolstudente die over heel de lijn geslaagd is voor haar examens in het eerste semester. Bovendien: ook een hele positieve beoordeling van haar praktijk pedagoog naar aanleiding van haar eerste stage. *keep fingers crossed*
♥ Buiten m’n comfortzone treden en me vrijwillig kandidaat stellen om het rollenspel – een opdracht tijdens onze opleiding – naar voren te brengen. *persoonlijke groei*

Genieten van…

♥ De ontdekking van een leuk en gezellig eetadresje in onze buurt, inclusief een vriendelijke bediening. Een echte dessertenhoeve als het ware met de zaligste theesoorten en de heerlijkste zelfgemaakte desserts ever.
♥ Steeds vaker het gevoel mogen ervaren van intens en oprecht gelukkig zijn. Klein geheimpje: ik durf dan al eens met de handen staan wapperen 😉 *only @ home*.
♥ Op Valentijn zomaar eventjes twee lieve berichtjes mogen ontvangen uit onverwachte hoek.
♥ Steeds meer lekkere soorten fruit ⇓ in de fruitmand en heerlijk als 4-uurtje.

fruitsla

♥ Een voortzetting van m’n opleiding die me – naast het vermoeiende aspect – toch óók veel energie schenkt.
♥ De dochter en haar vriend die ten volle genieten van een zalig weekje Centerparcs in het leukste gezelschap.
♥ Een gelukkig toeval en enkele dagen later, daarrond deze ⇓ wel erg treffende quote mogen ontdekken op de  Flow kaartjeskalender.

Flow kaartjeskalender

♥ M’n wekelijkse boeketje vrolijke lentebloeiers op de salontafel.

Vrolijk door…

Complimentjes van collega’s krijgen, enerzijds over m’n mooie, nieuwe outfit. Maar ook: een collega-medecursist die – na het voltooide rollenspel tijdens onze opleiding – spontaan komt zeggen dat ze mij deze job al echt ziet dOEn. *duwtje in de rug*
♥ Een stralende lach en dankbare knik van die éne fietser als ik hem doorlaat in het verkeer.
♥ Na lange tijd nog eens afspreken met die éne vriendin en hier allebei tijd voor (willen) maken. *goodwill*
Voluit ja zeggen op enkele ongeplande, onverwachte last minute voorstellen. Hiervan dan ook ten volle genieten.
♥ Bij tijdsgebrek wegens late thuiskomst, nog enkele bij elkaar passende maaltijdrestjes vinden. Op die manier nog een snelle en toch volwaardige maaltijd te voorschijn toveren. Lang leve kliekjesdagen.
♥  Me een beetje slap op de benen voelen en opgelucht dat dit me in het weekend overvalt. Hierdoor de nodige ruimte en tijd  vinden voor selfcare. *dankbaar*
♥ Een school vrolijk gakkende ganzen zien- en ook horen overvliegen,  daar waar wij wonen.
♥ Die eerste zonnige dagen en hiervan volop buiten genieten.
♥ Een blauwgrijze betonnen muur die helemaal wordt opgefleurd door kleurrijke vlaggenwimpels.
♥ Opnieuw inspiratie vinden voor een creatieve ⇓ flow.

kaartjes maken

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

 

 

 

21 gedachten over “moOImenten (februari -> april 2019)

  1. Handenwapperen bij een oprecht geluksgevoel ❤ Zelf heb ik de neiging om dan te dansen 😀 Helaas kwam ik gisteren te weten dat de buren dat ook kunnen zien *schaam schaam*

    Like

  2. Zo fijn dat het harde studeren van je dochter werd beloond met mooie resultaten. Dat zal haar deugd hebben gedaan én nog meer motiveren om zo voort te gaan. Heerlijk dat er nu weer een pak meer fruitsoorten te vinden zijn hé. Daar kan ik echt enorm van genieten.

    Geliked door 1 persoon

  3. Wat goed van je dochter, je zal wel een fiere mama zijn! Hopelijk kan je ondertussen goed herstellen en ben je er snel weer bovenop. Leuke collega’s die je steunen doet wel veel hé. Nu ben ik wel benieuwd naar je opleiding/job!

    Like

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.