Dag boek

Give-away: blind date met een boek (afgesloten)

[Deze give-away is intussen afgesloten. Deelnemen was mogelijk tot en met 28-02-2019. De winnaars zijn intussen bekend gemaakt via een apart blogbericht -> Winnaars: blinde date met een boek.]

 

Het is alweer geleden van februari 2018 dat hier nog eens een give-away werd georganiseerd. Intussen werd er echter niet stilgezeten. In de boekenkast kwam weer wat ruimte vrij.

Wil je graag een keertje een boek winnen, voor jezelf of om cadeau te doen? Dat kan door mee te doen aan deze volgende give-away. Eentje waarbij de inhoud deze keer niet zichtbaar is. De titel verraadde het hier al: blind date met een boek. Erg toepasselijk, in het bijzonder vandaag op Valentijn ;-).

Drie boeken(pakketten) in totaal.  Per (pakket) boek is er telkens een korte omschrijving. En dat is het enige dat hier wordt onthuld. Naar de volledige inhoud heb je met andere woorden het raden.

Het doet me zomaar even denken aan die zalige film ‘You’ve got mail’, waarin Meg Ryan vol hoop met een roos en een boek zit te wachten op hààr blind date, vertolkt door Tom Hanks. Maar we dwalen af…

Wie laat zich graag een keer verrassen en waagt een kans? Meedoen kan door in de reacties hieronder het woord ‘Lootje’ te typen. Geef ook je keuze op  (typ 1, 2 of 3 volgens de opgave hierna). Verder hoef je niets te doen. Hieronder zie je de boeken(pakketten) waarover het gaat.

  1. Een boekenpakket dat draait rond familie- en andere geheimen. (PAKKET 1) auteur haalde de mosterd bij Jenna Blum * heden & verleden * familiegeheimen * Griekenland * levenslessen
  2. Een boekenpakket voor de ware thriller liefhebber. (PAKKET 2) psycho thriller * metropool * niets is wat het lijkt * 2 vreemden in een park * cliff hangers * verrassende plot
  3. Een boekenpakket met een historische roman. (PAKKET 3) pauselijke clans * verfilming * geheimdoenerij * machtsmisbruik * uithuwelijkenEXTRA: Bij elk boek zitten ook nog enkele leuke hebbedingen die èlke boekenliefhebber zeker kan gebruiken.

Deelnemen kan tot en met 28 februari 2019 om middernacht. De winnaars worden hier op de blog na verloting dan ook bekend gemaakt waarna het pakketje wordt opgestuurd.

Véél succes alvast aan alle deelnemers!

boek roos

Ook gelezen

21 (kerst)cadeautjes die perfect zijn voor mensen die graag lezen

7 perfecte cadeaus voor de èchte boekenliefhebber

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

 

 

BRON foto: pixabay.com

 

6 gedachten over “Give-away: blind date met een boek (afgesloten)

Reacties zijn gesloten.