Fragmenten

Plog: wat de week bracht (2)

De week zit er weer op. Een week waarin hier heel wat stond ingepland. Meteen voldoende stof voor een beknopt overzicht aan de hand van enkele foto’s. Met andere woorden nog eens een plog (= photo log). Het is een overzicht geworden van wat me tegenwoordig vooràl bezighoudt…

 maandag

Op maandag stond een afspraak met m’n coach op de ⇓ agenda. Weer enkele tips meegekregen en ook… een deadline. Dat ik tegen datum x m’n doel moest bereikt hebben. Enerzijds wel oké en dat zou ik zelf natuurlijk ook superfijn vinden. Anderzijds voelde ik hierdoor de druk toch wel fors toenemen. Hopen maar dat dit goedkomt.

Moleskine agenda 2
dinsdag

Een me-time momentje want dat was nodig. Die eerste zonnige dagen hadden me alvast zin doen krijgen in een nieuwe, frisse coupe. Een bezoekje aan de haarkapper op dinsdag heeft me dan ook goed gedaan. Meteen een duwtje in de rug om m’n beste beentje voor te zetten voor m’n einddoel. En voor de gelegenheid nog eens met lenzen ⇓ in plaats van met bril.

zomercoupe
woensdag

Hotel mama… dat draait hier op volle toeren tegenwoordig. Het mooie toeval wou dat er op woensdag  zo’n informatie avond werd gegeven rond dit thema (via CM + gratis voor CM leden). Gastspreker was een orthopedagoog/therapeut.

Het werd een bijzonder leerrijke avond waardoor ik weer nieuwe inzichten heb verworven. Zéér herkenbare verhalen bij de andere aanwezige ouders ook. Een hart onder de riem, nota bene een absolute aanrader voor elke ouder met (een) puber(s)/adolescent(en)  in huis.

Tip: In de CM gezondheidsbib kunnen rond dit thema ook verschillende boeken worden ontleend.

Hotel mama
donderdag

Op donderdag stond er een bezoek aan een jobbeurs op de agenda. Dit ging door in de hallen van Flanders Expo – Gent. Voor het soort job dat ik zocht, was er echter (jammer maar helaas) niet veel aanbod. Bovendien was het er ontzettend druk – lange wachtrijen en aanschuiven – èn ongezond warm. Niet mijn favoriete biotoop dus ;-).

Van de nood meteen een deugd gemaakt en vervolgens nog even langs geweest bij de Ikea (kijken kost niets hé 😉 ). Gelukkig is het bij Ikea op een gewone weekdag niet zo druk. Oef, kwam dat even goed uit! Aan de uitgang nog snel deze ⇓ foto gemaakt for the record en dan huiswaarts vertrokken om toch maar die file te slim af te zijn.

Flanders Expo
vrijdag

Vrijdagmorgen, dat betekent hier het weegmomentje. Het ging nog steeds de goede richting uit met m’n Grote Plan met intussen zo’n 2,200 kg lichter op 1 maand tijd. Een mooi resultaat waarop ik best trots mocht zijn. Door mijn levendige interesse in  alles wat met die gezonde work-life balance te maken heeft, kom ik al eens interessante lectuur daarrond tegen. Zo ook dit ⇓ boek, # Lichter van William Cortvriendt. Bij thuiskomst meteen de on-line catalogus van de bib geraadpleegd en het alvast gereserveerd. Erg benieuwd naar…

Lichter

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

 

 

 

 

BRON foto’s: Bol.com (boek) /eigen beeldmateriaal

Advertenties

13 gedachten over “Plog: wat de week bracht (2)

 1. Hè… uw haar is supermooi!
  Ik had ook een uitnodiging gekregen voor een jobbeurs, maar ik durf het nog niet aan om helemaal alleen naar Gent te rijden.

  Like

  1. Dank je wel Sofie. Ik heb hier thuis zo’n mapje met kapsels liggen en neem altijd zo’n ‘modelletje’ mee. Had nu weer eens zin in een korte coupe :-).
   En ja dat boek hé. Staat nu gereserveerd, het is momenteel uitgeleend en zodra het beschikbaar is mag ik erom. Ben alvast ook benieuwd. Boeiende materie toch.

   Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.