Fragmenten

Dinsdag, bezindag (the final)

Voor de laatste dinsdag, bezindag van dit jaar wordt dit een special edition. Hierna krijg je een overzicht van alle dinsdag bezindagen die hier het afgelopen jaar de revue zijn gepasseerd. Een moodboard zeg maar van al die quotes.

Vanaf 2018 zal deze rubriek blijven deel uitmaken van deze blog doch wordt ze in een ander concept gegoten. Wait and see 😉

An amazing mantra to live by. Life truly can be like a camera.: No One Can Make You Feel Inferior Without Your Consent, and that is a very true statement. In my youth, I never felt the same as everyone else. I thought that I was adopted, and I thought, "How awf...: No one is you and that is your power. - Dave Grohl:

Afbeeldingsresultaat voor alles wat aandacht krijgt groeit citaatMijn persoonlijkheid is wie ik ben en mijn houding hangt af van wie jij bent…:

 

Afbeeldingsresultaat voor be an encourager the world has plenty of critics alreadyAfbeeldingsresultaat voor be the reason someone smiles today

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Welke quote vind/vond jij de mooiste?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Advertenties

8 gedachten over “Dinsdag, bezindag (the final)

 1. No one is you and that is your power vind ik echt wel een goeie quote. Het is al veel beter dan vroeger maar ik blijf het moeilijk vinden om echt mezelf te zijn.

  Like

 2. Daar zitten heel veel mooie tussen.
  De voorlaatste vind ik echter iets waar echt werk moet van worden gemaakt. De mensheid is te zeer op zichzelf gefocust. De focus moet meer naar de ander… maar dan wel in positieve zin. Niet steeds afbreken, wel opbouwen en aanmoedigen. Positief sturen en helpen van de ander.
  Dit gezegd zijnde wens ik je nog fijne dagen op alweer het einde van het jaar. Lieve groet!

  Like

 3. Die waarin staat dat er al voldoende critici zijn en je best mensen kan aanmoedigen. Het is jammer genoeg ook echt zo. Vooral via Facebook merk ik dat er vrij veel mensen zijn die bij elk bericht een negatieve commentaar achterlaten én dat snap ik dus zelf niet goed. Natuurlijk mogen die mensen ook hun mening zeggen maar is het dan echt zo moeilijk om ook eens ergens iets positief in op te merken, om mensen een beetje moed te geven én voor hen te supporteren? Nee, dan focus ik me liever op het zoeken naar silver linings. Voor elk negatief ding kan je ook iets positiefs vinden als je er naar op zoek wil gaan. Vermits die positieve zaken me veel gelukkiger maken blijf ik er steeds naar zoeken.

  Like

  1. Ik vind dat ook jammer Liesbet die mentaliteit van het afbreken/negatief zijn over anderen. Als ik zoiets merk blijf ik er gewoon van weg. En dat voelt inderdaad zoveel beter en maakt veel gelukkiger. Positief trekt positief aan, iets dat nog steeds klopt 🙂

   Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.