Dag boek

Boeken give-away (afgesloten)

Deze give-away is intussen afgesloten. Helaas geen deelnemers dus ook geen winnaars deze keer. Onderstaande boeken blijven evenwel beschikbaar op het Boekenruilrek voor de geïnteresseerden. Het boekenruilrek wordt regelmatig vernieuwd. Ga dus zeker daar ook regelmatig een kijkje nemen. Wie weet vind je er dat éne boek waarnaar je al lang op zoek was… 😉

Regenboogbui bestaat 2 jaar, zoals hier eerder te lezen viel. Bij zo’n verjaardag horen natuurlijk cadeautjes. In dit geval: weggeefcadeautjes 🙂 . Tijd dus voor een volgende give-away. Daar er onder jullie, lezers, nogal wat boekenwurmen zijn heb ik besloten om deze keer een pakket weg te geven volledig in het teken van boeken en lezen.

Nu de boekenbeurs officiëel van start is gegaan, heb ik m’n eigen boekenkast nog eens onder de loep genomen. Ook het boekenruilrek werd opnieuw aangevuld en daaruit werd de volgende ⇓ selectie gemaakt om te winnen.

[Via de link lees je de korte samenvatting per boek.]

F = Fictie
NF = Non-fictie

 1. Binchy, Maeve: Hart & ziel (libelle.be) F
 2. Fossum, Karin: Eva’s oog  (bol.com) F
 3. Gerrard Nicci: In het maanlicht (eci.be) F
 4. King, Stephen: Dolores Claiborne (standaardboekhandel.be) F
 5. Koonchung, Chan: De vette jaren (bol.com) F
 6. Parton, Allen & Sandra: Een held van een hond (bol.com) NF
 7. Rees, Elizabeth M.: De koopmansbruid (boek.be) F
 8. Tomlinson, Jane & Mike: De luxe van tijd (bol.com) NF
 9. Verburgh, Kris: De voedselzandloper/Over afvallen en langer jong blijven (bol.com) NF

Nu rest natuurlijk nog de vraag: hoe ding je mee naar zo’n give-away? Heel eenvoudig. Door de onderstaande vragen te beantwoorden en 3 boeken aan te duiden uit bovenstaande lijst. Er zullen deze keer 2 gelukkige winnaars worden verloot (voor 2 jaar bloggen) met elk 1 boek uit het lijstje dat je doorgeeft. De rest van de give-away (ten tweede… en ten derde…) blijft een verrassing maar heeft alleszins alles met boeken lezen te maken 😉

Een ‘like’ alleen is dus niet voldoende, meedoen is hier de boodschap wil je kans maken om te winnen. Hier komen de vragen:

 1. Wat is jouw lievelingskleur?
 2. Welke is voor jou de meest interessante rubriek rond boeken hier op de blog?
 3. Vul aan: de 3 blogposts op Regenboogbui van het voorbije jaar die me het meest zijn bijgebleven, zijn: (titel) (1)  … (2) … en (3) …

Het pakket zal ook deels worden gepersonaliseerd, vandaar de meer persoonlijke eerste vraag :-). Meedoen kan tot 7 november 2017 om middernacht waarna de winnaars zullen worden bekendgemaakt.  Het pakket zal uiterlijk tegen 6 December (Sint) worden opgestuurd. Dan zal ook de volledige give-away worden getoond.

Succes alvast!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

4 gedachten over “Boeken give-away (afgesloten)

  1. Dag Haaike :-). Het is blijkbaar niet echt ‘aangeslagen’ bij de lezers deze keer. Jammer maar helaas. En wat vind ik dit ook jammer voor jou… Mocht er een boek tussen zitten dat je alsnog wil, laat maar weten hoor. Ze gaan anders toch richting kringwinkel. Regelen dan wel iets bijvoorbeeld als je in België bent…?
   Naar de boekenbeurs ben ik dit jaar niet geweest maar de leesflow… die zit er wel weer in. Blij om 🙂

   Like

   1. Zo fijn dat je de leesflow teruggevonden hebt!
    Lief dat je mij toch nog een boek wilt laten kiezen! Mijn voorkeur gaat naar De koopmansbruid. De volgende keer dat ik in België ben, zal rond de kerstperiode zijn; ik stuur je tegen dan ook een lijstje van mijn boeken en dan kunnen we er misschien opnieuw een ruil van maken? (momenteel zitten die boeken ergens in een verhuisdoos 😉 )

    Like

   2. De koopmansbruid is een weggeefboek dus die krijg je. Ik hoef er echt waar niets voor in de plaats Haaike. Ik pas m’n boekenruilrek alvast aan: dat boek staat voortaan voor jou gerserveerd 😉 Laat zeker weten welke data voor jou passen dan pas ik dit in. Kijk ernaar uit. 🙂

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.