Fragmenten

GeluksmoNUmentjes (oktober 2016) + winnaar give-away

♥ M’n eerste creatieve werkjes met de naaimachine.
♥ De vele openhartige babbels met de dochter. Fier zijn op haar kracht en sterkte.
♥ Een gezamenlijk uitstapje op zondag en er toevallig terechtkomen op een leuke stoffenmarkt met héél véél stofjes met zulke mòòie prints (leuk toch, die schaapjes 🙂 ). Ik heb me gelukkig kunnen inhouden, er komen immers nog gelegenheden.

stof met schapen
stof met schapen

♥ Het vertrouwen hebben dat alles vroeg of laat wel opnieuw in z’n plooi zal vallen.
Alles draait rond boeken:  *** Aangenaam verrast zijn door een puur toevallig (maar wel leuk) interview. *** Een leuk boek rond een nieuwe hobby en hier veel voldoening uit halen. *** Het nieuwste boeken magazine dat in de winkel ligt en weer véél interessante leestips daarin vinden.
Nieuws uit Blog-o-land: *** Enthousiaste en spontane reacties mogen ontvangen naar aanleiding van 1 jaar bloggen. *** Mee mogen genieten van het moois dat anderen omringt zoals bijvoorbeeld mooie herfstbeelden, een klein wonder der natuur van dichtbij of ook nog een logje met wel èrg mooie foodfotografie. *** Nieuwe lezers/volgers die hun weg hiernaartoe vinden. Welkom :-)!
♥ M’n dochter die me door dik en dun steunt in m’n zoektocht naar een nieuwe job… zelfs als ze bij de papa is. Enkele citaten:
“Ik vind het echt spijtig! Maar volhouden he, er zal wel eens iets uit de bus komen.” EN “Je mag de moed echt niet verliezen!” * Superdochter! *
♥ Een gezellige uitstap met een goede kennis, die me vele bijkomende nuttige tips kon geven. Dankbaar om zulke waardevolle vriendschappen. En omgekeerd,  de blijdschap die ik haar kon schenken met zoiets simpel als een zelfgeschreven kaartje (ik nam er alvast een kopie van):

kaart Martine
kaart Martine

♥ Een oprechte goeiemorgen zomaar uit het niets van een toevallige voorbijganger bij de bakker.
♥ Een aantal verjaardagen en de jarigen verrassen met een zelfgemaakt kaartje. *creativiteit *
♥ Een opgeruimde hobbykast. Véél beter en overzichtelijker zo.
♥ Bijdragen voor een goed doelOmdat we allemàal een reden hebben om te vechten tegen kanker.

pink ribbon
pink ribbon

♥ Post en een attentvolle inhoud in die omslag. *dankbaarheid*

krant blogs
krant blogs

Inspiratie vinden voor zelfgemaakte Kerstkaartjes dit jaar. *positive vibes*
♥ Ziekenboeg “ten huize…” ingevolge een operatieve ingreep bij de dochter, haar oneindige dankbaarheid om vanzelfsprekende zorg en steun.
♥ De laatste oktoberdag en nog buiten kunnen genieten met zachte temperaturen.

~~ EXTRA ~~ EXTRA ~~ EXTRA ~~

Naar aanleiding van 1 jaar bloggen, kon elke lezer meedingen naar een give-away. De winnaar is nu bekend. Uit de lijst van deelnemers:

– Mrs Brubeck
– Evi
– Lalagè
– Becky
– Zwart raafje
– Le petit requin

werd 1 gelukkige verloot adhv een random name picker. And the winner is… (tromgeroffel alom):

Lalagè

Proficiat, Lalagè! Gelieve me jouw volledige adresgegevens te bezorgen via regenboogbui<at>gmail<dot>com; het verrassingspakket komt dan jouw richting uit.

Dank ook aan alle andere deelnemers. Een give-away komt hier in de toekomst nog aan bod dus ik zou zeggen waag ook dan (opnieuw) je kans ;-).

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

13 gedachten over “GeluksmoNUmentjes (oktober 2016) + winnaar give-away

 1. Ik kan ook zo genieten van een simpele goedemorgen van iemand waarmee je in een winkel staat of die je passeert op straat. Van een beetje vriendelijkheid wordt iedereen beter!

  Like

  1. Zo is dat, Samaja. Het verbaast me nog steeds, hoe verrast iemand is wanneer men diegene overlaat op een zebrapad bijvoorbeeld. Het zijn de kleine dingen die het leven groots maken. 😉

   Geliked door 1 persoon

 2. wat een leuke lijst!!! staat vol met dingen waar ik zelf ook zo van kan genieten, dus ik geniet een beetje mee 😉 Doet me denken dat i, nu ècht eens werk wil maken van mijn collect moments rubriekje, want het is zelfs al leuk om alleen maar stil te staan bij al die kleine gelukjes, die je doen voelen hoeveel groot geluk je eigenlijk wel niet hebt, zonder het daarom altijd te beseffen… Dankjewel!!

  Like

  1. Idd, stil staan bij het kleine om te beseffen hoe groot je geluk wel is. Ik ben nu eigl. wel benieuwd naar jouw collect moments (leuke benaming trouwens) rubriek. Het doet me plezier dat ik jou kan inspireren (en ’t is graag gedaan zene 😉 ).

   Geliked door 1 persoon

 3. Proficiat Lalagé!
  Onverwachts een vriendelijk woord van iemand kan je echt helemaal opvrolijken hé. Ik doe dat eigenlijk steeds wanneer ik iemand tegenkom op straat, in de bus, bij de supermarkt, in de wachtzaal van het ziekenhuis, …

  Like

  1. Precies dat maakt het leven zo aangenaam :-). Soms kijken mensen ook al eens raar op bij zo’n spontane babbel omdat ze dat niet verwachten lijkt me… Ik begroet echter niet – letterlijk – iedereen die ik zomaar ergens tegenkom…

   Like

 4. Doordat ik wat achterloop met blogs lezen was dit mij ontgaan, maar mijn dag is nu helemaal goed 😀 Over een tijdje vinden jullie op mijn blog een bespreking van het boek dat Hilde mij gaat sturen, spannend!

  Geliked door 1 persoon

 5. Proficiat Lalagè!
  En ja, een vriendelijke goedendag kan zoveel deugd doen he! Dat is heel fijn hier in Zwitserland: mensen zeggen echt nog goeiedag (hier is dat dan Grüezi). Zo’n verschil met België waar ik vaak een rare blik krijg als ik dat doe, jammer eigenlijk.

  Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.